Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bununla birlikte dundaki kriterlere malik olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde hizmet veren uluslar arası tesislardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın kadar ivedi durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini mideeriye hapseder.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki şahıs saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların skorsı da insanoğluın çokluğuna gereğince mümkün olduğunca arttırılmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tamlık kuruluşlarda en az 2 sayı yangın çıkışı bulunması zorunludur. Ayrıca mimarilarda bulunacak nüfus adetsına ilişkilı olarak yangın merdiveni çıkış adetsı da geriış gösterecektir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu nedenle şayet binanız kucakin yangın bapsı Adana, yangın bapsı Osmaniye gibi muayene bünyeyorsanız öncelikle fevkda belirttiğimiz özellikleri haiz bir kapı seçtiğinizden sakıncasız olmalısınız.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve alım koşullarına dayanıklı çelik yahut allıküminyum gibi sağlam malzemelerden yapılır.

Özellikle alıngan ve ömre bedel materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı muhik itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Sektör örgüsında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın bapmızdan birisi mecburiyet açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu dâhilin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın Yangın Merdiveni Kapısı tamiri gerekiyor.

Report this wiki page